Helpen door echt contact te creëren!
Door events te organiseren met een strak en kwalitatief programma zorgen we ervoor dat mensen echt met elkaar in contact komen. Zo doen ook de verlegen mensen mee in het geheel.
Singles komen op zo een manier écht met elkaar in contact. Dus we helpen singles door echt contact te stimuleren en niet door een website te maken waar je je profiel kan aanmaken, foto´s kan uploaden en zo zelf moet kijken hoe je met anderen in contact kan komen. Hell no!

“Écht met elkaar in contact”

DesiSingles meet-ups
Inmiddels hebben we al een aantal DesiSingles meet-ups georganiseerd. We krijgen op de dag zelf veel complimenten over onze aanpak, maar ook constructieve feedback. Maar veel belangrijker voor ons is dat de mensen leuke gesprekken voeren en een gezellige middag hebben.

We proberen ook de bezoekers op hun gemak te stellen door andere verschillende activiteiten te bedenken. Zo een meet-up bestaat immers uit een programma. Een bachata workshop en Speeddaten zijn een aantal activiteiten die we in onze eerdere events hebben opgenomen.

Tijdens onze events vinden we het ook belangrijk om zichtbaar te zijn. Daarom lopen we de hele tijd rond voor vragen en/of hulp. Want een beetje hulp is niet erg vinden wij. Daarom vinden we het ook fijn als we feedback krijgen om onze events te blijven ontwikkelen.

Door corona hebben we helaas al een tijdje geen live event kunnen organiseren. Maarrrrrr we zijn aan het onderzoeken of een online event een optie is waar de Desi singles op zitten te wachten. Meer info volgt snel.

Benieuwd wie we zijn en hoe een DesiSingles-event eruit kan zien? Bekijk dan onderstaande video’s.

Interview met FunX over de allereerste DesiSingles meet-upSchrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontdek als eerste wanneer het volgende event is!